KEŞAN ADLİYESİ
Keşan Adliyesinde 2024-2025 Yılı Adli Yıl Açılış Töreni Düzenlendi

     2024-2025 Adli Yıl Açılış Töreni, Cumhuriyet Başsavcımız Hilal BOZDAĞ, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanımız Faruk DEMİRTAŞ, Keşan Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin YAVAŞ, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa YALÇIN, Keşan Adliyesi Hakimleri ve Cumhuriyet Savcıları, Edirne Barosu Keşan Temsilcileri Av. Arb. Burcu ORTAÇ IRMAK, Av. Özden ERDURAN, Edirne Barosu Avukatları ve adliye personelinin katılımı ile Keşan Cumhuriyet Meydanında gerçekleşti.

     Cumhuriyet Başsavcımız yaptığı konuşmasında, Adaletin tesisi için fedakarca çalışan tüm hakimlere, savcılara, avukatlara ve adalet personeline görevlerinde başarılar ve kolaylıklar dileyerek, yeni adli yılın ülkemize, milletimize ve tüm yargı çalışanlarına hayırlar getirmesini temenni etti. 

      Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanımız yaptığı konuşmasında, 02/09/2024 tarihi itibarıyla faaliyete geçen 4. Asliye Ceza Mahkemesi, 5. Asliye Ceza Mahkemesi, 2. Sulh Hukuk Mahkemesi ve Aile Mahkemesinin yargı camiasına hayırlı olmasını temenni ederek, 2024-2025 Adli yılının  bütün hakimlere, savcılara, avukatlara ve adalet personeline hayırlı olmasını diledi.